Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.07.2007.

16:41

Partizan se, ipak, žali na kaznu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbalski klub Partizan će se žaliti na odluku Disciplinske komisije UEFA da se Beograđani isključe iz ovogodišnjeg Kupa UEFA posle incidenata na utakmici Zrinjski – Partizan, 19. jula u Mostaru. Posle konsultacija članova Skupštinskog i Upravnog odbora beogradskog kluba doneta je odluka da se uputi žalba. 'Crno-beli' su u ponedeljak dobili i pismenu verziju odluke i obrazloženje, a rok za žalbu je tri dana.

"Dobili smo pismeno objašnjenje o suspenziji i posle konsultacija Skupštinskog i Upravnog odbora odlučili smo da se žalimo. Pravna služba će dostaviti pismenu odluku UEFA u najkraćem roku", rekao je portparol Partizana Marko Vjetrović.

Za sada nije poznato na čemu će se zasnivati žalba, ali je Vjetrović najavio da će jedan od predloga kluba biti i da odluka o suspenziji stupi na snagu posle četvrtka, da bi klub mogao da igra. 

U dosadašnjim slučajevima klubovi koji su se žalili na odluke disciplinskih organa UEFA nisu uspevali da smanje ili ukinu kazne, a u slučaju holandskog Fejenorda kazna je, posle žalbe, povećana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

160 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu