Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.07.2007.

14:42

Sorensen propušta početak sezone

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Golman Aston Vile Tomas Sorensen propustiće prvu utakmicu Premijer lige 11. avgusta zbog povrede butnog mišića. Tridesetjednogodišnji Danac se povredio u pripremnoj utakmici protiv Toronta, i očekuje se da će mu trebati tri do četiri nedelje da se oporavi. "Zbog povrede ću propustiti uvodni meč protiv Liverpula, ali se nadam da ću uspeti da se oporavim do drugog kola. Hoću da potvrdim svoju poziciju u klubu, tako da mi ovo stvarno nije trebalo", izjavio je Sorensen, kojem dogodine ističe ugovor sa Vilom.

Menadžer kluba Martin O'Nil još mu nije ponudio produženje saradnje.

"Ovo je prvi put da sam se ovako povredio. Postavio sam se da odbranim udarac ka golu, i samo sam osetio kako mi nešto u levoj nozi puca. Ne znam šta je tačno bio uzrok povrede. Moguće to što je lopta bila veoma tvrda, ili to što smo igrali na sintetičkoj podlozi. U početku sam se plašio da je ozbniljnije, ali dobro napredujem sa fizikalnom, i verujem da ću se za nekoliko nedelja potpuno oporaviti", dodao je Sorensen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu