Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.07.2007.

10:33

Kežman: "Obožavam Fenerbahče!"

Izvor: Ilija Kovačić

Autor:Ilija Kovačić

Default images

Mateja Kežman bio je gost šou programa "Dnevnik sa priprema" na FB televiziji i komentarisao je prve treninge i predstojeću sezonu.

"Ako uporedite ovaj tim sa prošlogodišnji možete zaključiti da smo sada mnogo kvalitetniji. Svi rade naporno da bi dokazali da zaslužuju mesto u timu. Imamo sjajnu atmosferu i po tome smo mislim jedinstveni. To mi se izuzetno sviđa u Fenerbahčeu, voli navijače, saigrače upravu i zbog toga ću dati sve od sebe da na najbolji način reprezentujem svoj tim", kaže Kežman.

Povremeni reprezentativac naše zemlje kaže da je imao težak period adaptacije u Turskoj, ali da mu je sve bilo mnogo lakše uz podršku navijača.

"Moj cilj ove sezone je da postignem najmanje 20 golova. To ću uraditi uz kvalitetnije saigrače. Ne treba mnogo trošiti reči o Robertu Karlosu, koji je jedan od najboljih u Evropi. Ali i svi ostali novi članovi Fenerbahčea su odlični", tvrdi Kežman.

On očekuje da klub neće ponoviti greške iz prošle sezone kada su evropska takmičenja u pitanju i ističe da mu je najveća želja da osvoji evropski trofej sa Fenerbahčeom.

"Imamo sjajnog trenera. Ziko je jedinstven. On zna kako dišemo i razmišljamo, on nas razume i vodi. Volim ga i cenim", priča Kežman.

Na kraju razgovora Kežman je odbacio mogućnost da napusti Fenerbahče i pored brojnih ponuda, jer, kako kaže, se prosto zaljubio u taj klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve