Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.06.2007.

23:00

Parker u Vest Hemu, Barton "Svraka"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Kapiten Njukasla Skot Parker po svemu sudeći će u ponedeljak postati novi član Vest Hema. Parker je već prihvatio ponudu, i preostalo je još da se klubovi dogovore oko sume. Pretpostavlja se da bi odlazak Parkera otvorio u timu Njukasla mesto za Džoija Bartona, koji napušta Mančester Siti.

Na takav rasplet je uticala i odluka dosadašnjeg kapitena "Čekićara" Najdžela Rio-Kokera, koji je od uprave tražio da ga proda.

Povratak Parkera u London ponovo bi ga spojio sa Alanom Kurbišlijem. Njih dvojica su sarađivala u Čarltonu, u vreme kada je vezni igrač stekao status reprezentativca i zaradio transfer u Čelsi za 10 miliona funti.

Konkurenciju Vest Hemu predstavlja Totenhem, ali su po svemu sudeći "bordo-plavi" dobili bitku. Parker je procenjen na sedam miliona funti, što neće predstavljati nikakav problem za upravu Vest Hema.

Veći deo tog novca onda bi se preselio na račun Mančester Sitija, jer Barton ima izlaznu klauzulu od 5 i po miliona funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve