Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.09.2006.

14:34

Milijaš: "Pobeda za atmosferu"

Izvor: Igor Vujičin

Autor:Igor Vujičin

Default images

Crvena zvezda će u sredu u Zemunu, u zaostaloj utakmici Meridijan Superlige, pokušati da popravi slab utisak iz prethodna tri susreta i na prvom mestu popravi atmosferu pred veoma važne utakmice u subotu protiv Partizana, i Libereca u revanšu kupa UEFA naredne srede u Beogradu.

Dan pred susret sa Zemunom održana je konferencija za novinare na kojoj su govorili prvotimci Dušan Đokić i Nenad Milijaš, nekadašnji igrači Zemuna koji se na startu šampionata nalazi u izuzetno teškoj situaciji, na dnu tabele i sa tek promenjenom upravljačkom strukturom u klubu:

"Iako je Zemun poslednji na tabeli neće nam biti lako da odigramo posle dve slabe partije. Uspeh bi nam mnogo značio pred duel sa Partizanom i revanš sa Liberecom, Svesni smo gde grešimo i daćemo sve od sebe da zajednički prebrodimo krizu", rekao je Nenad Milijaš koji je sve češće u ulozi startera.

"Za nas je važno da pobedimo, ali i da odigramo dobro. Ne želim da govorim o razlozima slabe igre, ostavio bih to za svlačionicu. Postoji doza napetosti kod svih posle nekoliko slabih igara, ali imamo obavezu da idemo na pobedu", izjavio je Dušan Đokić koji je zbog nedoličnog ponašanja na utakmici sa Bežanijom kažnjen od strane kluba.

Crvena zvezda će u sutrašnjem duelu igrati bez povređenog Dušana Baste, dok su ostali igrači spremni za meč. Utakmica u Zemunu počinje u 16 časova

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve