Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.01.2005.

15:51

Potpisao i Kim Či Vu

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Drugog dana prelaznog roka fudbalski klub Partizan se pojačao još jednim strancem. Posle Nigerijca Oditea ugovor o pozajmici na 18 meseci za crno-bele potpisao je Južnokorejac Kim Či Vu, član Inčeon junajteda. Pored njega igrač Teloptika postao je njegov sunarodnik, Jeo Dong Von. 
Kim Či Vu igra na poziciji levog beka, a Jeo Dong Von prednjeg veznog igrača.

Obojica su pre dva dana u kasnim večernjim satima doputovala u Beograd, a u sredu su došli u prvu posetu budućem klubu, obišli stadion, pogledali teren i proćaskali sa novinarima.

"Došli smo noćas kasno i još uvek ne mogu da se snađem i zbog umora i vremenske razlike, a i uzbuđen sam jer sam prvi put sam otišao ovako daleko od kuće. Od vaših igrača (Dženan Radončić i Đorđe Tomić) sa kojima sam igrao u Inčeon junajtedu, čuo sam da je Partizan daleko najveći klub na ovim prostorima u šta sam se vrlo brzo uverio.

Ja sam došao u Evropu da se dokažem, jer mi je želja da igram u nekom velikom evropskom klubu i kada se budem privikao nekoliko dana na ovdašnje uslove, nadam se, da ću pokazati sve svoje vrednosti zbog kojih me je Partizan i pozvao u svoje redove. Želim da postanem veliki igrač, ne bojim se konkurencije, verujem u sebe, ali najbolje je na terenu pokazati šta znaš, a ne da ovako unapred pričam o sebi.


Mnogo toga lepog sam slušao o Srbiji i Partizanu, a najbolji igrač koga sam do sada gledao, a gledao sam ih puno, je Đorđe Tomić. Od njega se može mnogo naučiti i naučio sam puno toga. Jedva čekam da počnu pripreme, jer najbolje govorim na terenu", rekao je Kim Či Vu.

Novi prvotimci Partizana, Nigerijac Odita i Južnokorejac Kim Či Vu, nosiće dresove sa brojem 15 i 13.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve