Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.01.2004.

23:13

Dva Brazilca na probi u Železniku

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U pauzi fudbalskog prventsva i jeku prelaznog, FK Železnik ostao je bez direktora ali su u predgradje stigla dva Brazilca.

Kako prenosi "Politika", Jovan Dimitrijević, direktor i prvi operativac Železnika, napustio je klub. Kao razlog naveo je zdravstveno stanje i umor.

Istovremeno, u klubu sa na probu stigli Džeferson da Silva i Ronaldo Vijana. Oni su stigli iz zemlje petostrukih svetskih šampiona i već nekoliko dana su na probi. Dvojica Brazilaca su uključeni u trenažni proces, a glavnu reč o njihovom eventualnom angažovanju daće Mile Tomić, šef stručnog štaba.

"Prvi utisak o njihovim kvalitetima je veoma povoljan. Obojica imaju smisao za igru i kreativnost. Džeferson igra u veznom redu, a Ronaldo na poziciji desnog spoljnog, - kaže Tomić. – Želimo da ih probamo i u takmičarskom pogledu. Idealna prilika za to biće u nedelju protiv novobeogradskog Radničkog. Ne želim ništa da prejudiciram. Ima vremena za konačnu odluku. Videćemo".

List piše, da će sudbina Brazilaca trebalo bi da bude poznata do polaska na pripreme u Antaliju 23. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve