Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.09.2003.

14:49

Herta: Henes preti da će oterati igrače

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Izvršni direktor Herte iz Berlina Diter Henes zapretio je igračima tog fudbalskog kluba da će ih se otarasiti, pošto su igrali nerešeno – 0:0 – sa gotovo nepoznatom poljskom ekipom Groclin Grodzisk u prvom kolu Kupa UEFA.

"Oni koji se ne trude mogu da se spreme za odlazak", izjavio je Henes, a prenosi dnevnik Bild.

"Ako bude neophodno, ja ću oterati jednog igrača, a ako ni to ne bude dovoljno, rešiću se trojice", naveo je ljutiti direktor.

Henes je odbio da krivicu za neočekivano loš rezultat prebaci na trenera Huba Stevensa. "Stevens nije igrao. Treneri su bespomoćni kada tim igra bez želje. Ne govorim o treneru, već o ekipi".

Henes je optužio igrače za ravnodušnost. "To je bio fudbal bez strasti. Dosta mi je toga i to ću govoriti igračima dok ne shvate". Herta je trenutno 14. na tabeli nemačke lige, a ove sezone nije zabeležila nijednu pobedu u dosadašnjih šest kola. Uz to, berlinskom klubu je trebalo pet utakmica da postigne prvi gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve