Nova vest
Fudbal

Subota, 28.06.2003.

16:02

Počele pripreme smederevskog Sartida

Izvor: Beta

Autor:Beta

Default images

Fudbalski klub Sartid iz Smedereva započeo je pripreme prozivkom igrača i upoznavanjem sa novim trenerom Ratkom Dostanićem.

Sartidu su pristupili Saša Zorić (29), dosadašnji prvotimac Obilića, Dejan Živković (22) iz Partizana i Goran Jovanović (26), nekadašnji igrač Hajduka iz Kule, Slavije iz Ukrajine i Mogrena iz Budve.

Novi šef stručnog štaba smederevskih oklopnika Ratko Dostanić, sa saradnicima, Draganom Djordjevićem, Zoranom Milinkovićem i Ilijom Kneževićem imao je prvi susret sa timom.

Osim Dragana Žilića, svi fudbaleri su došli na prozivku. Iz kluba niko nije otišao mada je Željko Damjanović uzeo ispisnicu ali još nije odlučio u kom timu će nastaviti sportsku karijeru. Ugovor je istekao Miloradu Zečeviću i Borisu Vaskoviću ali su se i oni pridružili prvom treningu sa novim šefom. U klubu se nadaju da će Zečević i Vasković ostati u Sartidu.

Prvotimcima Sartida priključili su se Marko Stevanović, Vladan Čukić i Zoran Široki iz smederevskog Železničara, dok je iz najmladjeg pogona u prvotimce došao Nario Gavrilović. Profesionalni ugovor sa Sartidom potpisali su i Miroslav Gerić i Nikola Jevtić.

Ostali fudbaleri imali su prvi trening a potom ih, narednih sedam dana, zbog kasnog početka priprema, očekuje, kako je rekao Dragan Dostanić, i po tri treninga dnevno. Sartid 12. avgusta igra sa Sarajevom u kvalifikacijama za Kup UEFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu