Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.10.2002.

09:25

Mihajlović: Glavni cilj u Napulju - zaustaviti Totija

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Fudbaler rimskog Lacija Siniša Mihajlović izjavio je danas da je neutralizacija organizatora igre italijanske reprezentacije Frančeska Totija preduslov za uspeh Jugoslavije u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Plavi" se 12. oktobra u Napulju sastaju sa Italijom, u okviru prvog kola Grupe 9 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2004. godine u Portugalu.

"Očekuje nas težak meč u Napulju, ali ni Italijanima neće biti ništa lakše. To su dve dobre reprezentacije, čiji su najveći kvalitet odlični individualci. Ako zaustavimo Totija završili smo 50 odsto posla", rekao je Mihajlović italijanskom sportskom listu "Gazeto Delo Sport".

On je dodao da je Toti "kreator igre i ključni igrač italijanske reprezentacije" i da u Italiji "niko nema takve noge kao kapiten Rome".

"Italija je favorit. 'Azuri' imaju dobru odbranu i još bolji napad, ali mislim da nemamo razloga da se plašimo. Uradićemo sve kako bi ostvarili povoljan rezultat, jer želimo da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo", kazao je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve