Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.07.2021.

14:00

"Dečija tribina" za utakmicu FK Partizan – DAC

Sa željom da deci iz Srbije ulepšaju letnji raspust, FK Partizan i ove godine organizuje "Dečiju tribinu" na severnoj strani stadiona.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Partizan će na severu ugostiti mališane tokom utakmice FK Partizan – FC DAC 1904, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

U cilju poštovanja regulative UEFA, bezbednosnih mera, kao i odredbi o smanjenju kapaciteta stadiona usled pandemije Kovid-19, FK Partizan će, u saradnji sa školama fudbala iz dvanaest gradova Srbije, ugostiti mališane do 14. godina, u pratnji trenera.

"Podsećamo da je FK Partizan prvi u regionu za utakmice grupne faze Lige Evrope, sa ekipama AZ Alkmara i Moldea, ugostio preko 20.000 mališana na tribinama stadiona i time u svet poslao sliku jedinstva, ljubavi i zajedništva! Radujemo se što ćemo moći da vas ugostimo na tribinama našeg stadiona i tokom prvenstvenih utakmica!", navodi se na zvaničnom sajtu FK Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu