Nova vest
Fudbal 0

16.6.2024.

23:51

Milenković: "Ljuti što smo izgubili, ali zadovoljni igrom"

Nikola Milenković, reprezentativac Srbije, smatra da je naš tim koštalo to što je u meč ušao sa previše poštovanja prema Englezima.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Srbija je doživela poraz na startu Evropskog prvenstva u duelu sa Engleskom (0:1) u meču grupe C.

"Igrali smo protiv glavnog favorita za osvajanje, kao da smo ih malo previše respektovali u prvih 15 minuta, ali smo odigrali dobru utakmicu, pogotovo u drugom poluvremenu", rekao je Milenković u razgovoru za RTS.

Kako je meč odmicao, igra Srbije je bila sve bolja.

"Da, kao što sam rekao, kao da smo ih respektovali, posle smo izašli u viši presing, koji im nije odgovarao. Bilo je delova kada smo igrali veoma dobro u drugom poluvremenu, tako da smo veoma ljuti što smo izgubili, ali igrom možemo da budemo zadovoljni. Okrećemo stranicu i gledamo na sledeće dve utakmice koje mogu da nam donesu prolaz dalje", zaključio je Milenković.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

8 h

Aktuelno

Huawei više ne ćuti

Prošlog avgusta, Huawei je šokirao tehnološku javnost čipom koji je pokretao njihov Mate 60 Pro model. Sada, odlučili su da se više ni ne kriju.

PhoneArena

19:15

5 h

Novo Sport Video Menu