Nova vest
Fudbal 0

2.3.2024.

21:06

Milojević odgovorio Lazetiću: Malo je degutantno VIDEO

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević na konfrenciji za medije još jednom govorio o meču sa TSC-om.

Autor: B92

B92
B92
Peđa Milosavljević/Starsport

Zvezda je u 23. kolu Superlige pobedila tim iz Bačke Topole 3:1, uz dva penala.


"Znali smo da će meč biti težak, TSC je jako opasan. Promenili su malo stil igre, obično izađu agresivno od prvog minuta, mislim da smo uspeli da ih osujetimo u našem planu igre. Vraćamo se kući sa tri boda. Čestitam našim vernim navijačima koji su popunili stadion. Želim Lazetiću sve najbolje u daljem radu i da ostvare svoje ciljeve“, rekao je Milojević novinarima u Bačkoj Topoli.


"Imali smo dve iznuđene izmene, videćemo šta će biti sa Dragovićem i Lučićem. U nastavku sam rekao mojim igračima da moraju da izdrže i pokažu karakter, da izdržimo što više možemo, da bi došli do nekih optimalnih minuta i tako dođemo do izmena“, rekao je Vladan Milojević.

Trener TSC Žarko Lazetić  nije želeo direktno da komentariše činjenicu da su protiv njegove ekipe dosuđena dva penala, ali je imao zanimljivu izjavu.

"Rekao sam to igračima pre meča, a reći ću i posle, sila Boga ne moli, ali ni Bog silu ne voli", rekao je Lazetić posle meča za TV Arena sport.

Novinari su Milojevića pitalai o suđenju na meču na TSC areni, a strateg Zvezde je rekao da ne želi time da se bavi.

"Taj neki rat koji se vodi da je neko ugrožen, neko nije... malo sam umoran, nisam hteo ni ovde da pričam o tome. Malo je degutantno, hajde da pričamo o fudbalu. Mi imamo Krasoa koji je prvak Afrike, TSC ima odlične igrače, Stojić, Jovanović“, naglasio je Milojević.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

1 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

4 h

Novo Sport Video Menu