Nova vest
Košarka

Četvrtak, 11.05.2023.

09:56

ANKETA Da li je tuča "prelomila" seriju Reala i Partizana?

Košarkaši Reala su uradili ono što niko nije. Vratili su se nakon dva meča zaostatka i otišli na Fajnal-for.

Izvor:

Autor:

ANKETA Da li je tuča
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Poslednji, drugi, koji su izgubili od Partizana je okončan pre vremena nakon što je izbila tuča na parketu "Vizink centra".

Kevin Panter je Ljulju prvo "prodao" fintu poznatu kao "bič", a španski plejmejker ga iz besa i nemoći udario u stomak i sve je eskaliralo kako nikako ne bi smelo.

Panter se okrenuo ka Ljulju sa stisnutom pesnicom, a potom su se uključili svi igrači Reala osim Rudija Fernandesa i nastala je opšta tuča koju je pesnicama započeo Gabrijel Dek.

Ono što je bilo najstrašnije je "supleks" kojim je Geršon Jabusele bacio Dantea Egzuma na pod. Supleks sa vrata, kako ga je uradio Jabusele, zabranjen je u MMA već se tamo radi sa stomaka pošto u ovom slučaju može da ima velike posledice.

Suspenzije su "pljuštale", Jabusele je za ovaj potez dobio samo pet utakmica, a Kevin Panter dve, Lesor i Dek po jednu i to je manje-više bilo to.

"Razočaran sam sto odsto. Kevin Panter je pokušao da me zaštiti dok me neko udara, dobija jednu utakmicu suspenzije, posle toga neko drugi njega napada, to je ogromna sprdnja! Naravno da će da se brani. Ne znam šta da kažem, morali smo da pobedimo, ali mislim da je sve to promenilo seriju", rekao je Dante Egzum posle petog meča.

I njegov kapiten razmišlja u tom pravcu.

"Definitivno se sve promenilo nakon one tuče. Ustaneš ujutru i samo želiš da svi budu zdravi. Real Madrid je iskusan tim i nismo uspeli da ih zaustavimo. To je to", rekao je vidno utučeni Kevin Panter.

Šta vi mislite, da li je tuča bila prelomni momenat ove serije Top 8 faze Evrolige?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve