Nova vest
Košarka

Četvrtak, 09.03.2023.

17:28

Zvezda odgovorila Atamanu: Ako je on zaboravio, mi ne možemo

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem zbog izjava trenera Efesa, Ergina Atamana.

Izvor: MT

Autor: MT

Zvezda odgovorila Atamanu: Ako je on zaboravio, mi ne možemo
Srdjan Stevanovic/Starsport

Turski stručnjak je nakon poraza u Beogradu (94:75) kazao da su uvrede sa tribina, koje je dobio, sramota za sport i Evroligu.

"KK Crvena zvezda Meridianbet primoran je da reaguje nakon neprimerenih izjava trenera Anadolu Efesa posle utakmice u Beogradu u kojoj je naš tim zasluženo stigao do pobede.

Klub nikada nije, niti će podržavati uvrede i verbalne napade na bilo koga na utakmicama u ogranizaciji KK Crvena zvezda.

Međutim, trener Anadolu Efesa svojim ponašanjem, isprovocirao je reakciju publike i navijača. Da li je to ponašanje bilo primereno, pokazalo je i kasnije isključenje trenera gostujuće ekipe, ali i neke utakmice u drugim zemljama u okviru istog takmičenja sa istim epilogom.

Konačno, nekadašnji trener Galatasaraja 'zaboravio' je šta se dogodilo 2014. godine, zaboravio je na Marka Ivkovića, i kako je nazvao navijače i pristalice našeg kluba. Ako je on zaboravio – mi ne možemo. Sve ostalo, ide njemu na čast", navodi se saopštenje.

Ataman je, inače, isključen sa utakmice u "Pioniru" zbog dve tehničke greške.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

"Nadam se da ću ostati"

Košarkaš Real Madrida Edi Tavares izjavio je da se nada da će postići dogovor sa "kraljevskim klubom" u vezi nastavka saradnje.

B92.Sport

19:18

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu