Panter: Da probamo da se još više popnemo na tabeli

Košarkaši Partiana pobedili su ekipu Real Madrida u 32. kolu Evrolige sa 104:90, i tako došli na korak od plasmana u top 8.

Izvor: NS

Subota, 01.04.2023.

09:00

Panter: Da probamo da se još više popnemo na tabeli
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Posle utakmice u prepunoj Štark Areni, kapiten crno-belih Kevin Panter je izneo svoje viđenje utakmice.

Partizan je od 2000, godine, tek drugi put uspeo da savlada ekipu Real Madrida.

"Ovo je bila pobeda koja nam je trebala, drago mi je što smo uspeli da je ostvarimo. Ne ideš u utakmicu da dobijemo plej-of ekipu sa 20 razlike, idemo da damo sve od sebe da budemo najbolji u datom momentu", započeo je Panter.

Da li je pre utakmice postojao neki strah, je je Partizanu bila neophodna pobeda na ovom meču

"Nije bilo straha, ali smo znali koliko je bitna ova pobeda, i zbog toga smo svi bili maksimalno fokusirani" Opet je bila puna Arena, to mora da je nešto specijalno za vas.

"Ovo je bila luda godina, što se tiče navijača, Evroliga je bilo prijatno iznenađenje, a mi ćemo se truditi da budemo bolji na svakoj utakmici."

Partizan je nadomak plasmana u plej-of, da li vam je zbog toga lakše.

"Ostale su još dve utakmice, možemo da se popnemo još više na tabeli, utakmica sa Monakom će biti teška, oni su obezbedili plej-of, ali će sigurno ići da probaju da imaju prednost domaćeg teren", rekao je Kevin Panter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: