Rat Kina i Griliša zbog penala

Reprezentativac Engleske Džek Griliš odgovorio je na kritike od strane Roja Kina u vezi sa porazom od Italije na penale.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 12.07.2021.

13:30

Rat Kina i Griliša zbog penala
Foto: Profimedia

Engleska je na "Vembliju" poražena u penal seriji posle 1:1 u regularnom toku meča i produžecima.

Roj Kin, bivši igrač Mančester junajteda, koji je bio u ulozi stručnog komentatora Skaj Sportsa tokom turnira, prozvao je Griliša, ali i Rahima Sterlinga da se se "krili od penala".

"Ako ste Sterling ili Griliš ne možete da samo stojite tamo i gledate kako klinac poput Sake ide po loptu da šutira penal. Ne možete! Ne možete da dozvolite stidljivom 19-godišnjem klincu da bude ispred vas. Sterling je osvajao trofeje, on treba da preuzme stvar i šutira pre tog dečka", rekao je Kin.

Griliša je sve ovo prilično povredilo, pa je rekao kako sve to ne odgovara istini.

On se oglasio i preko Tvitera.

"Hteo sam da izvedem jedan! Šef je doneo tako mnogo dobrih odluka tokom turnira i to je uradio i ove večeri. Ipak, neću da dozvolim da ljudi pričaju kako nisam hteo da izvedem penal kada sam rekao da hoću", zaključio je igrač Aston Vile.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: