Portugalci kritikuju Čelsi

Izvor: B92

Petak, 20.06.2008.

19:57

Default images

Fudbalski savez Portugala Žilbero Madail kritikovao je rukovodstvo Čelsija zbog trenutka objavljivanja vesti da će selektor te zemlje Luis Felipe Skolari preuzeti engleski klub. Skolarijev petogodišnji boravak na čelu portugalskog nacionalnog tima završen je u četvrtak porazom od Nemačke u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, a Madail tvrdi da je saopštenje Čelsija došlo u pogrešno vreme.

"Voleo bih da su se ljudi iz Čelsija konsultovali sa nama pre nego što su saopštili da je Skolari njihov novi trener. Trenutak koji je Čelsi odabrao da objavi vest o dolasku Skolarija je bio pogrešan, iako sam bio siguran da će Skolari napustiti Portugal kada smo došli na turnir", izjavio je Madail.

Prvi čovek portugalskog fudbala demantovao je da su atmosferu u ekipi poremetile priče o transferu Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda u madridski Real.

"Nije tačno da su u naš trening kamp dolazili razni menadžeri tokom šampionata. Uostalom, u vremenu u kojem živimo, zahvaljujući modernim tehnologijama, transferi mogu da se dogovoraju i na daljinu", zaključio je Madail.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: