Kunova supruga probudila se iz kome

Izvor: B92

Petak, 13.06.2008.

14:43

Default images

Supruga selektora švajcarske fudbalske reprezentacije Kobija Kuna probudila se iz devetodnevne kome, saopštio je u petak Kun lokalnim medijima. Kun, čija je ekipa eliminisana sa Evropskog prvenstva porazom od Turske u sredu od 2:1, rekao je da je nakon te utakmice saznao lepu vest.

"U sredu sam se čudno osećao. Bio sam razočaran jer smo eliminisani sa turnira, ali sam u isto vreme bio srećan jer su mi javili lepe vesti iz bolnice. Moja supruga se probudila iz veštački izazvane kome i to je veliki korak ka poboljšanju njenog zdravstvenog stanja", rekao je Kun.

Selektorova supruga Alis Kun 2. juna je odvedena u bolnicu jer se onesvestila u kući. Testovima je utvrđeno da je doživela epileptični napad, i lekarski tim je tada izazvao veštačku komu.

Kun će se povući iz trenerskog posla nakon treće utakmice u Grupi A, koju će Švajcarska igrati sa Portugalom 15. juna u 20.45 sati u Bazelu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: