Nova vest
Ekipni sportovi

Nedelja, 27.09.2020.

22:00

Atlanta ponovo prokockala veliku prednost

Treće kolo NFL-a donelo nam je mnogo uzbudljivosti.

Izvor: SN

Autor: SN

Atlanta ponovo prokockala veliku prednost
Photo by Todd Kirkland/Getty Images

Baš kao što smo navikli, u nedelju uveče počinju prenosi NFL-a, a počinjemo sa Atlanta Falkonsima i Čikago Bersima.

Falkonsi su slavili su vodiil sa 26:10 držali su Berse bez postignutog poena tokom skoro čitavog drugog poluvremena, a zanimljivo je da je tada Mič Trubiski sedeo na klupi, a igrao je Nik Fols.

Kada se Fols uigrao, usledio je veliki povratak u četvrtoj četvrtini i Čikago Bersi su taj period meča dobili sa 20:0, pa je Fols imenovan za heroja ove utakmice.

Met Rajan je imao 207 bačenih jardi, ali će ostati gorak ukus u ustima, pored dobre paritje, pošto je njegova ekipa još jednom uspela da prokocka ogromnu prednost za jako kratak vremenski period.

Los Ađeles Remsi se pomalo i muče nakon one Superboul epizode, a malo ko je verovao da će Alen i Bafalo Bilsi u prvom poluvremenu pregaziti ekipu iz Los Anđelesa, kada je na semaforu stajalo 21:3.

Džered Gof je prodrmao svoje saigrače i u nastavku su uspeli da stignu do zaostatka od samo 3 poena, 28:25, da bi Gof bacio novi tačdaun i sa 32:28 načinjen je potpuni preokret.

Ipak, usledio je šok. Bafalo Bilsi su zajvaljujući kombinaciji Alen – Kroft postigli tačdaun u poslednjim momentima utakmice za 35:32 u korist Bafala.

U ostalim utakmicama smo videil trijumf Klivlend Braunsa nad Vašingtonom sa 34:20, gde je opet Bejker Mejfild bio kritikovan zbog premalo preciznih dodavanja ka Odel Bekam Džunioru i Džarvisu Lendriju.

Minesota Vikingsi su sa 30:31 poraženi od Tenesi Tajtensa u dramatičnoj završnici, Petriotsi su sa 36:20 pobedili Las Vegas Rejderse, San Francisko 49ersi su lako pobedili Njujork Džajantse sa 36:9, a Stilersi su bili bolji od Teksansa rezultatom 28:21.

NFL, treći vikend:
Falkons – Bers 26:30
Bils – Rems 35:32
Brauns – Vašington 34:20
Vajkings – Tajtens 30:31
Petriots – Rejders 36:20
Džajants – 49ers 9:36
Igls – Bengals 23:23 pp
Stilers – Teksans 28:21

Kasnije:
Kolts – Džets
Čardžers – Panters
Kardinals – Lajons
Bronkos – Bakanirs
Sihoks – Kaubojs
Sejnts – Pekers

Petak:
Džeksonvil – Majami 13:31

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve