Rubljov počistio Krajinovića za 52 minuta

Filip Krajinović izgubio je Andreja Rubljova u dva seta u prvom meču četvrtfinala Dejvis kupa u Madridu.

Izvor: PT

Petak, 22.11.2019.

11:35

Rubljov počistio Krajinovića za 52 minuta
Tanjug/ AP Photo/Bernat Armangue

Srpski teniser odigrao je svoj najlošiji meč na turniru i mladi ruski teniser slavio je posle svega 52 minuta – 6:1, 6:2.

Selekcija Rusije nalazi se na korak do plasmana u polufinale pošto im je potrebna još jedna pobeda. To im neće biti nimalo lako jer naredni meč igraju Novak Đoković i karen Hačanov.

Ako najbolji srpski teniser dobija ruskog tenisera – polufinalistu odlučiće dubl.

Krajinović uopšte nije ličio na sebe, delovao je potpuno van meča i kada bi pokazao naznake dobre igre, Rubljov bi mu nekim spektakularnim udarcem ubio samopouzdanje.

Od starta meča 23. teniser sveta je nametnuo svoj tenis i posle samo petanest minuta rezultat na semaforu bio je – 0:5.

Uspeo je Krajinović da se upiše na semafor u prvom setu, međutim to je bilo sve što smo videli od njega. Rubljov rezultatom 6:1 dolazi do vođstva.

U drugom setu se ništa nije promenilo. Ruski teniser je dominirao i ponovo brzo poveo s dva brejka – 0:4. Filip je uspeo da dođe do dva gema, ukupno tri za ceo meč i Rubljov dolazi do pobede.

Pratite duele Srbije putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: