Šoutajm nokautirao Vonderboja VIDEO

UFC veče u Nešvilu priredilo je zanimljivu borbu između Entonija Šoutajm Petisa i Stivena Vonderboj Tompsona, koja je okončana nokautom u drugoj rundi.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Ethan Miller/Getty Images
Photo by Ethan Miller/Getty Images

Entoni Petis je pokazao da itekako ima šta da pokaže u velter kategoriji, pošto je u Nešvilu postao prvi borac koji je nokautirao Stivena Tompsona u UFC Fajt Najt 148.

Stiven Tompson, popularni Vonderboj, borbu je počeo onako kako su svi i očekivali, kontrolisao je distancu i nogama udarao Petisa uz kombinaciju sa nekoliko preciznih direkta. Tokom čitave prve runde je Vonderboj imao kontrolu, ali Petis sem želje da se dokaže nije pokazao previše.

Drugu rundu je Vonderboj dobijao i u jednom momentu je potpuno pritisnuo Petisa pribivši ga uz ivicu kaveza, da bi Entoni Petis pokazao zbog čega je dobio nadimak Šoutajm.

Šoutajm je iskoristio momenat Tompsonove nepažnje i jednim snažnim udarcem u bradu ga poslao na pod. Ovaj atraktivni "Supermen panč" udarac prosto je oduševio publiku u Nešvilu, pa je Entoni Petis ušao u uzak krug ljudi koji su zabeležili pobede u četiri različite kategorije.