Nova vest
Borilački sportovi

Subota, 20.03.2021.

16:19

"Sa 15 godina sam nokautirao odrasle ljude, zvali su me mini Tajson"

Saul Alvares, popularni Kanelo, bio je gost podkasta Majka Tajsona, gde je otkrio interesantne detalje svoje karijere.

Izvor: SN

Autor: SN

EPA-EFE/Sashenka Gutierrez

Za ovu epizodu Tajsonovog podkasta, ko-autor i prevodilac je bio bivši olimpijski šampion u rvanju i dvostruki UFC šampion Henri Sehudo.

Sehuda je zanimalo kako je Edija Rejnosa, Kanelovog trenera, privukao ovaj meksički bokser i kada je tačno bio svestan koga zapravo trenira.

"Čim sam ga video, bilo je jasno da ima sirovu snagu. Nećete često sresti petnaestogodišnjaka koji tako udara i koji je pritom talentovan", rekao je Edi Rejnosa, a odmah se Kanelo nadovezao:

"Tačno. Sa 15 godina sam već imao mečeve sa odraslim ljudima i imao par nokauta. Zvali su me mini Tajson. Mada u Meksiku tebe smatraju Meksikancem, toliko si veliki bokser", dodao je Alvares.

To je prilično oduševilo Tajsona koji je dodao da se ugledao na mnoge meksičke boksere poput Hulija Sesara Čavesa ili Salvadora Sančesa i potom nastavio:

"Deca me zadirkuju. Govore mi da je Medžik Džonson uvek bio veća zvezda od mene, da su Bijonse i Prins takođe veće zvezde od mene. Ja za njih nisam bokser, nego njihov otac", rekao je Majk Tajson i poručio da s enjegova najmlađa ćerka bavi tenisom i da je buduća šampionka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve