Nova vest
Borilački sportovi

Nedelja, 10.12.2017.

13:14

Pakjao pregovara s Mekgregorom; Vajt: Tužiću ga

Poslednjih dana je aktuelna priča o novoj velikoj borbi, ovoga puta između Filipinca Menija Pakjaa i UFC šampiona Konora Mekgregora.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Pakjao pregovara s Mekgregorom; Vajt: Tužiću ga
Getty Images

Filipinac je rekao da je kontaktirao Irca u vezi sa borbom, ali bi UFC asocijacija prema rečima prvog čoveka Dejne Vajta mogla da stopira ovu borbu.

Menadžeri Pakjaa i Mekgregora su počeli da dogovaraju borbu u aprilu sledeće godine.

"NIje još uvek bilo detaljnijih razgovora", rekao je Pakjao za Frans pres, prenosi Forbs. On je poslednji put boksovao u julu kada je izgubio pojas u velter kategoriji od Džefa Horna u Brizbejnu.

Objašnjava da bi se rado borio u bokserskom ringu sa Mekgregorom. Ircu to ne bi bio prvi izlet u ring jer je u avgustu boksovao i izgubio od Flojda Mejvedera. Zaradio je pritom i stotinak miliona dolara.

"Ako možemo da se dogovorimo, nemam problem s tim. Obojica bismo se složili u vezi sa tim", dodaje Pakjao.

Međutim, Dejna Vajt na takav dogovor stavlja "veto".

"To bi bilo čudno jer je Mekgregor pod ugovorom sa nama. Ako je to tačno, tužićemo Menija Pakjaa i onoga ko ga predstavlja. Pod pretpostavkom da je sve to tačno, naravno", rekao je Vajt.

Zanimljivo je da se Mekgregor u UFC nije borio od prošle godine kada je u drugoj rundi pobedio Edija Alvaresa i osvojio titulu u lakoj kategoriji. Bilo je i spekulacija da se Irac više neće takmičiti jer je protiv Mejvedera zaradio veliku svotu novca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve