Foto: Depositphoto/	ffotograff65
Foto: Depositphoto/ ffotograff65

Izolacija u luksuznom hotelu koji u ponudi ima i testiranje na koronu

Podeli

Luksuzni hotel u Švajcarskoj ponudio je svojim gostima paket COVID-19.

Ovaj hotel i inače može da se pohvali uslugom u kojoj imate minimalan kontakt sa drugim ljudima, a sa pojavom koronavirusa i socijalne distance, to su podigli na viši nivo.

Paket uključuje boravak u luksuznom apartmanu, uslugu lekara specijalista, ličnog kuvara, dostavu hrane, pa čak i testiranje na koronavirus.

"Ne morate da se izlažete zaraženim pacijentima i mogućnosti infekcije u bolnici. Sa našim zdravstvenim partnerima osiguravamo medicinske preglede i testove na koronavirus u vašem apartmanu", navodi se na internet-stranici hotela.

"Le Bijou" ima 42 apartmana koje opisuju kao "luksuzni Airbnb" u svojim hotelima širom Švajcarske. Svi su opremljeni saunom, džakuzijem, kaminom i teretanom, piše "Insajder".

Osim čistača, nema drugog osoblja, a gostima su dostupni ljudi koji će im naručivati hranu, lični kuvari, maseri i slično.

"Sve je tako napravljeno da ne morate ni da vidite druge ljude", objasnio je direktor hotela Aleksandar Hubner.

Dodao je da je luksuzni paket Covid-19 bio sledeći logičan korak i da su gosti počeli da im traže sve duže boravke i sve više usluga lekara.

Istakao je da su ipak snizili cene boravka.

Noćenje koje je do sada koštalo 960 spustili su na 470 evra. Dolazak doktora dva puta dnevno košta 760, a testiranje 470 evra. Celodnevna briga medicinskog osoblja košta dodatnih 4.700 evra, a dvonedeljni boravak od šest hiljada do 73.000 evra, u zavisnosti od toga šta je sve uključeno u paket.

strana 1 od 17974 idi na stranu