Izvor: TU Magazine

Poznati magazin o putovanjima Condé Nast Traveler uvrstio je jednu zemlju iz našeg regiona na listu destinacija koje su najpoželjnije za posetu. U pitanju su njegove godišnje nagrade Readers’ Choice Award 2023. koje svrstavaju Hrvatsku među 20 najboljih destinacija na planeti.

Condé Nast Traveler je renomirani američki magazin specijalizovan za putovanja. Ove godine je u okviru godišnjih dodela nagrada Readers’ Choice Award izdvojio Hrvatsku, posebno Dubrovnik i Hvar, kao najbolje destinacije koje putnici moraju obavezno posetiti.

Čitaoci magazina su u okviru dodele prestižnih nagrada Readers’ Choice Award 2023. stavili Hrvatsku na listu 20 najboljih mesta za odmor. Ova zemlja iz našeg regiona je zauzela visoko 14. mesto. Čitaoci su najviše hvalili, osim bogatih kulturno-istorijskih sadržaja, ljubaznost naroda.

Na ovom popisu ispred Hrvatske se nalaze Japan, Italija, Grčka i Irska, dok su se iza Hrvatske neočekivano nalaze destinacije poput Nemačke, Velike Britanije, Austrije ili Francuske.

Nagrade Readers’ Choice Awards predstavljaju tradicionalne i najprestižnije priznanje u industriji putovanja. Dodeljuju se na osnovu glasova čitalaca Condé Nast Travelera koji su slali recenzije i ocene bazirane na iskustvu stečenom tokom svojih putovanja.

Listu 20 najboljih destinacija na svetu prema Condé Nast Traveler magazinu možete pogledati na zvaničnoj internet stranici.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.