Građani Srbije i dalje ne mogu u Grčku: Objavljen i datum do kada su granice zatvorene

Oni građani koji su se nadali da će moći da obiđu svoje nekretnine, ili da odu do Grčke iz drugog razloga i dalje to neće moći.

Izvor: B92

Nedelja, 25.10.2020.

11:05

Građani Srbije i dalje ne mogu u Grčku: Objavljen i datum do kada su granice zatvorene
Foto: depositphotos/Francescoscatena

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije i jučerašnjeg broja od 935 novozaraženih virusom korona, tamošnje vlasti su produžile zabranu ulaska našim građanima do 8. novembra, pišu mediji.

Zvanična Atina je uvela policijski čas od pola jedan do pet ujutru. Nošenje maski je obavezno i na otvorenom. Za razliku od prethodnih pikova zaraze gde su po broju pozitivnih prednjačili Solun i Atina, trenutno se kovid ravnomerno širi i u ostalim delovina zemlje.

Mnoge države popuštaju mere kojima se građani drugih zemalja ograničavaju pri ulasku ili izlasku iz zemlje, te trenutno bezuslovno možemo u 20 zemalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: