Autor:  92Putovanja 92Putovanja

Dobro došli na redizajnirane stranice 92Putovanja. Otkrijte sa nama svet kroz jedinstveni objektiv.

92Putovanja vaša su digitalna destinacija posvećena istraživanju čuda naše zemlje, skrivenih dragulja u regionu i nezaboravnih avantura širom planete.

Portal 92Putovanja ne nudi samo informacije o destinacijama – mi stvaramo priče o putovanjima koje oblikuju vaše avanture.

Bilo da sanjarite o tajanstvenim mestima u Srbiji, o ekskluzivnim destinacijama u regionu ili o dalekim obalama sveta, mi smo tu da budemo vaš vodič.

Na ovim stranicama kombinujemo globalnu perspektivu sa lokalnim šarmom, donoseći vam najnovije informacije o putovanjima, vodiče, savete i priče putnika. Želja nam je da povežemo ljubitelje putovanja i zajedno istražujemo kroz različite kulture, običaje i doživljaje.

Mi nismo turistički vodič – mi smo inspiracija za nove avanture.

92Putovanja

Bilo da sanjarite o ekskluzivnim destinacijama, tražite savete o putovanjima ili želite da otkrijete skrivene bisere u Srbiji, 92Putovanja su tu da ispune vaše putničke snove. Uđite u svet u kome svaka destinacija ima svoju priču, a svako putovanje postaje nezaboravna avantura.

Pridružite nam se u istraživanju svetskih čuda, lokalnih čarolija i nezaboravnih putničkih trenutaka.

Neretko, naročito kada tragamo za inspiracijom ili se spremamo za putovanje, želimo da saznamo što više o destinaciji koja nas zanima. Zahvaljujući rubrici Destinacije na stranicama 92Putovanja, to je – nikad lakše. Sve informacije, sve vesti, svi putopisi, sve što bude objavljeno o nekoj zemlji biće lako dostupno na jednom mestu.

Naša strast leži u promovisanju lokalnih blaga i skrivenih dragulja. Upoznajte neistražene kutke Srbije, probudite avanturistički duh u sebi. Stranica posvećena Srbiji krije mesta koja čekaju da ih baš vi otkrijete.

Čitav svet je tu, na jedan klik od vas. Putujte s nama!

Podeli: