Borbe dečaka u kavezu šokirale javnost

U Velikoj Britaniji je veliku prašinu podigao snimak, postavljen na Internet, u kojem se vide dva dečaka kako se bore u kavezu a to posmatra na desetine odraslih gostiju jednog kluba na severu Engleske.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 22.09.2011.

13:17

Default images

Dečaci imaju osam odnosno devet godina, njihovo rvanje u kavezu je zabeleženo 10. septembra, a nakon što je postavljeno na Internet, policija je pokrenula istragu.

Kako javlja Asošijeted pres, Britanci su na snimak reagovali i osudama i pozdravima, a oglasio se i ministar sporta Džeremi Hant (Jeremy Hunt) koji je prizore iz Grinlends lejbor kluba (Greenlands Labour Club) u gradu Preston nazvao "varvarskim".

Menadžerka kluba Mišel Anderson (Michelle) ocenila je, međutim, da dečaci nisu bili u opasnosti, a policija je danas saopštila da u vezi sa ovim slučajem nikog neće teretiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: