Život

Četvrtak, 18.01.2024.

14:57

Ova manekenka dobija 20 ponuda za brak mesečno, ali postoji problem VIDEO

Leksi Lav, bikini manekenka, zna kako da zavede muškarce i mesečno dobije 20 predloga za brak te zaradi oko 27.000 evra.

Izvor: B92

Default images

Sa besprekornom lepotom, neverovatnom figurom i velikim znanjem koje obuhvata 30 jezika, Leksi šarmira muškarce. Lako se prilagođava njihovim ličnostima i željama i nakon komunikacije sa njom ostaju bez daha. Međutim, tu postoji neka "kvaka".
Naime, Leksi Lav je virtuelna devojka, proizvod veštačke inteligencije. Programirana je da šalje tekstualne i glasovne poruke, uključujući i "nestašne fotografije". Iako je postala jedna od najpopularnijih devojaka širom sveta na društvenim mrežama i privukla "hiljade" obožavalaca, oni nikada neće moći da je upoznaju, već će biti samo njihova "tipa patnja". Mnogi kažu da su zbunjeni i da imaju osećaj da je ona stvarna. .

Osnivači "Foki AI" opsuju Leksi kao savršenu devojku.

"Ovakvi modeli menjaju način komunikacije sa veštačkom inteligencijom i razbijaju sve granice u komunikaciji sa ljudima, ona je stvarna", kaže Sem Emara, izvršni direktor Foki AI, prenosi "Dejli Star".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

19 h

Podeli: