Zvezda benda Oasis se razvodi: "Žena mu nije dala da opet snima muziku, ne voli njegove pesme"

Zvezda nekadašnjeg benda Oasis, Noel Galager, razvodi se od supruge Sare Mekdonald nakon 12 godina. 55-godišnji muzičar i 51-godišnja publicistkinja imaju dvojicu sinova. Upoznali su se 2000. godine, a venčali 2011. Sada se on navodno već iselio iz njihove porodične kuće u Hempširu, a živi u Londonu, a sinovi Donavan (15) i Soni (12) i dalje su im prioritet. Galager ima i stariju ćerku Anais (22) s bivšom suprugom Meg Metjuz.

Život

Izvor: B92

Subota, 14.01.2023.

11:56

Zvezda benda Oasis se razvodi:
Foto: Profimedia

"Noel Galager i Sara Mekdonald potvrdili su da se razvode. Noel i Sara zajedno će nastaviti da brinu o svojoj deci, koja su njihov prioritet. Mole medije da poštuju privatnost njih i njihove porodice u ovom trenutku", rekao je njihov menadžer u zvaničnoj izjavi za javnost.

"To je prava šteta, ali pokušavaju to civilizovano da odrade. Noel se iselio, ali Sara će se možda preseliti nazad u London. Neprestano rade na svemu kako bi bilo što manje problema oko toga", rekao je izvor za strane medije.

Zanimljivo je i da se Noelov brat Liam nije slagao sa Sarom te su u prošlosti imali nekoliko sukoba u javnosti. Čak je otkrio i da se ponovno okupljanje Oasisa neće dogoditi baš zbog Sare.

Jedan je obožavatelj 2020. pitao Liama na Tviteru: "Zdravo, Liame, znaš li zašto Noel toliko mrzi ideju o ponovnom okupljanju Oasisa????", a ovaj mu je odgovorio: "Već sam ti rekao da je on spreman za to, ali znaš-već-ko mu to neće dozvoliti jer ona ne voli Oasisovu muziku."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: