Hospitalizovan Stiven Tajler

Legendarni američki rok sastav Aerosmith u poslednji čas otkazao je nastup u Las Vegasu ovog petka jer pevač Stiven Tajler nije mogao da nastupa, a razlog je "misteriozna" bolest, kako saznaju američki tabloidi.

Život

Izvor: Jutarnji list, L.G.

Nedelja, 04.12.2022.

11:14

Hospitalizovan Stiven Tajler
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

"S velikim razočaranjem prisiljeni smo da otkažemo večerašnji nastup jer se Stiven ne oseća dobro i ne može da izađe na binu", kratko je bend obavestio fanove preko društvenih mreža, ali očekuje se kako bi se koncert mogao održati sledeće nedelje ako 74-godišnjoj zvezdi bude bolje.

Aerosmith zaista nema sreće s nastupima u Vegasu s obzirom na to da su koncerti u junu i julu otkazani nakon što je Tajler primljen u kliniku za odvikavanje od narkotika.

Vremešni pevač već godinama vodi bitku s zavisnošću, a nekoliko puta prošao je tretmane odvikavanja i detoksikacije. Poslednji put se narkoticima vratio nakon operacije stopala, što je i javno priznao, a članovi banda pomažu mu još od 1988. godine kada su prvi put izveli zajedničku intervenciju i poslali ga na odvikavanje.

"Bile su mi potrebne godine da prestanem da se ljutim na njih jer su me tada prisilili na rehabilitaciju, a oni su otišli na odmor", rekao je pevač u intervjuu 2019. godine, ali dodao kako je im je danas zbog toga veoma zahvalan.

Zbog čega je ovog puta primljen u bolnicu ostaje nepoznato.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: