Bikovićeva bivša poručuje: "Lako je biti dobra osoba pred kamerama"

Ruska plesačica Arina Vološina, koja je iznela neprijatne tvrdnje o odnosu sa bivšim partnerom Milošem Bikovićem, ponovo se oglasila tim povodom.

Život

Izvor: B92

Sreda, 04.08.2021.

15:51

Default images

Nakon što je optužila glumca, sa kojim je bila u vezi godinu dana, da je "bezosećajni egocentrik", Vološina je na Instagramu objavila dužu poruku.

"Lako je izgledati kao dobra osoba. U rečima. Pred kamerama. Ali da biste zaista bili plemeniti - u običnom životu, s ljudima koji vas vole samo tako, a ne zbog filmova - morate biti oni, a ne igrati ulogu. A plemenitost nije pozivanje nepoznatog starijeg čoveka na zabavu. Ona je u svakodnevnim malim stvarima, u odnosu, u ispunjenju datog obećanja, u etici, uostalom.

Život mi je još jednom pokazao da profesija, između ostalog, određuje čoveka. U sportu je sve vidljivo - takvi ste kakvi jeste, takav je vaš uspeh. A tamo gde je igra glavna, tamo je kompletna laž u životu. Nažalost... Bog vam sudi", poručila je Arina.
Podsetimo, nakon što je ruska plesačica prvi put iznela u javnost navodne detalje iz njihove veze, Biković je odgovorio na svoj način - a indirektno je poslao poruku i drugoj bivšoj devojci, manekenki Barbari Tatalović, koja je pružila podršku Arijani.

"Postoji razlog zašto su bivše" - uzvraća Biković FOTO

Bikovića je podržao kolega Miodrag Radonjić, koji je čitav slučaj prokomentarisao sa "Gnusno i sramota".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: