Mislili su da im je sin Kinez: Iznenadili se kad su saznali istinu

Na TikToku se pojavio video-snimak o paru koji je mislio da je usvojio dečaka koji je poreklom iz Kine. Oni su ga, tako, odgajali u duhu kineske kulture, sve dok nije napunio 17 godina. Tada su shvatili da je Korejac.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 07.01.2021.

14:24

Mislili su da im je sin Kinez: Iznenadili se kad su saznali istinu
Ilustracija: Depositphotos/lufimorgan

Kako Mirror prenosi, biološki roditelji dečaka nisu imali novca da ga odgajaju, a par koji ga je usvojio izjavio je kako su se "zaljubili u njega čim su ga videli".

Nekoliko meseci posle usvajanja, počeli su da razmišljaju o tome kako ne bi bilo dobro da je dečak odvojen od kineske kulture, za koju su smatrali da joj pripada. Povezali su se, zato, sa kineskom zajednicom u svom gradu, upisali su dečaka na kurs mandarinskog jezika, a često su i putovali u Kinu.

Onda je došlo vreme da njihov sin upiše fakultet.

"Gledao sam papire koje smo dobili kada smo ga usvojili, i primetio sam nešto što ni supruga ni ja do sada nismo videli", rekao je njegov. Prezimena bioloških roditelja ovog dečaka su Park i Kim, što znači da su iz Južne Koreje.
@mrsmedeiros

#reddit #tifu #happynewyear

♬ Reddit Stories Part 2 - Mrs. Medeiros

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: