Samo zbog ovoga je odbila ulogu u filmu "Pedeset nijansi sive"

Britanska glumica i zvezda serije "Igra prestola" Emilija Klark otkrila je zašto je 2015. odbila glavnu žensku ulogu u popularnom filmu "Pedeset nijansi sive".

Život

Izvor: B92, NME, N1

Petak, 31.05.2019.

08:20

Samo zbog ovoga je odbila ulogu u filmu
Foto: Getty/Kevin Winter / Staff

"Prošli put kada sam bila gola pred kamerama (u 'Igri prestola') je bilo pre više godina, a i dalje je to glavno pitanje koje mi postavljaju samo zato što sam žena. To je jako iritantno i dosta mi je toga, uradila sam to zbog lika Deneris koji sam tumačila, a ne da bi muškarci mogli da mi gledaju u grudi, pobogu", izjavila je Emilija Klark, prenosi NME.

Dodala je da bi igranje u filmu u kome je glavni naglasak na seksu i golotinji samo izazvalo stalnu raspravu o scenama u kojima bi bila bez odeće, kao i da je to glavni razlog zašto je odbila ulogu u filmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: