"Otkako sam star i ružan, uloge su mi sve raznovrsnije"

Glumac Hju Grant kaže da se više neće pojavljivati u romantičnim komedijama, pošto sada kada je "ostareo i poružneo" dobija ponude za raznovrsne uloge.

Život

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

08:15

GettyImages

Pedesetsedmogodišnji Grant, koji će u Bi-Bi-Sijevoj drami "A Very English Scandal" igrati preminulog vođu Liberalne partije Džona Torpa, kaže da u današnje vreme ima mnogo manje osude kada je rad na televiziji u pitanju, u odnosu na početak njegove karijere.

"To je bio snobovski odnos. 'Ja sam sada filmska zvezda, ne radim na televiziji'. Ali to veoma brzo nestaje. Video sam da i De Niro sada radi za televiziju", rekao je Grant za Gardijan.

"Uvek sam pokušavao da prihvatim najzanimljiviju stvar koja mi je predložena u datom trenutku. A od kako sam ostareo i poružneo, uloge koje igram su postale sve raznovrsnije."

Upitan da li planira da se pojavi u još nekoj romantičnoj komediji, glumac je rekao:

"Ta ptičica je odletela".
GettyImages
U novoj seriji, Grant glumi političara koji je optužen za ubistvo bivšeg ljubavnika, prenosi Nedeljnik.

On kaže da se upoznao sa načinom života političara i da su motivi koji su ih pokretali tokom šezdesetih i sedamdesetih ostali isti i danas:

"Bojim se da im je glavni motiv uvek promovisanje sebe i napredovanje u karijeri: 'Kako da se probijem?' To je bilo od velike važnosti i za Torpa. Bio je neverovatno ambiciozan."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: