Život

Utorak, 09.02.2016.

09:13

Sindi Kraford: Ričard Gir je za mene stranac

Dvadeset godina posle razvoda, Sindi Kraford priznaje da nije ostala u kontaktu sa bivšim suprugom Ričardom Girom.

Izvor: Huffington Post

Sindi Kraford: Ričard Gir je za mene stranac
Foto: Gettyimages

Supermodel se prisetila svog braka sa Girom u intervjuu za potkast „WTF“.

„Nisam tada uviđala koliko sam mlada“, rekla je Sindi, koja je u vreme kada se udala za Gira imala 26 godina. On je tada imao 42.

„Bila sam sa Ričardom šest godina, ali smo u braku proveli samo dve.“

Upitana da li je u prijateljskim odnosima sa glumcem, rekla je: „Mi smo prijateljski raspoloženi, ali gotovo da moramo da se predstavljamo iznova jedno drugom, jer se uopšte ne viđamo. Mislim da je problem u našem odnosu to što smo jedno drugom bili mnogo toga, ali mislim da nikada nismo bili prijatelji. Ja sam bila mlada, a on je bio Ričard Gir. Kada sam počela da izrastam u osobu kakva sam danas, nismo mogli da promenimo odnos.“

Sindi, koja je nedavno objavila da se penzioniše u manekenstvu, našla je pravu ljubav u biznismenu Randeu Gerberu. Ona je u braku s njim pronašla tačno ono što joj je nedostajalo u odnosu s Girom – prijateljstvo.

„Mislim da smo Rande i ja prvenstveno prijatelji. Nikad se nisam pretvarala da volim bejzbol, ili meditaciju. S njim nemam potrebu da pokušavam da ga impresioniram“, kaže ona.

Par ima dvoje dece i nedavno je proslavio 17. godišnjicu braka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: