Penelope Kruz je nova Bond devojka?

Španska glumica Penelope Kruz samo što se nije pridružila glumačkoj ekipi novog, 24. nastavka popularne franšize o Džejmsu Bondu čije bi snimanje trebalo da počne ovog leta.

Izvor: B92

Petak, 11.04.2014.

17:48

Default images

Prema pisanju francuskog časopisa "Premijer", zvezda filma "Volver" trenutno pregovara o poslednjim detaljima ugovora.

"Producenti su je i ranije kontaktirali, ali je ona dosad bila sprečena drugim angažovanjima. Pregovori su odavno u toku, a trenutno se radi na pojedinostima ugovora", kazao je listu jedan upućeni izvor.

Glavnu rolu ponovo će reprizirati Danijel Krejg, a već sada se zna da će u filmu igrati i Rejf Fajns (M) i Naomi Haris (Manipeni), a najverovatnije i Čivetel Edžiofor, junak Oskarom nagrađene drame "12 godina ropstva", koji bi trebalo da se pojavi u ulozi negativca.

Uloga Bond devojke nije beznačajna - priželjkuju je kako početnice, tako i glumice sa dužim glumačkim stažom, od kojih se obično traži da igraju "fatalnu ženu". A producenti verovatno smatraju da bi jedna takva uloga, posle Eve Grin, Berenis Marlo i Olga Kirilenko, savršeno pristala Penelope Kruz.

Podsećanja radi, u poslednjem filmu o agentu 007, "Skyfall", suprug španske glumice, Havijer Bardem, tumačio je lik negativca Raula Silve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: