Današnji statusni simboli su...

iPad, kabriolet, televizor dijagonale 50 inča i čistačica nalaze se među modernim statusnim simbolima većine ljudi. Istraživači su otkrili eklektičan miks stvari koje su za 2.000 ispitanika predstavljale statusne simbole današnjice.

Izvor: Daily Mail

Nedelja, 31.03.2013.

19:02

Default images

Pored doma u kom živite i kola koja vozite, među modernim simbolima za bogatstvo i Odmori na egzotičnim lokacijama poput Kariba i Maldiva takođe se nalaze na listi.

„Postojalo je vreme kada su ljudi sudili jedni o drugima samo na osnovu kuće u kojoj su živeli i kola koja su vozili. Međutim, danas, postoji veliki broj modernih stvari koje doprinose sveopštem utisku o nečijem uspehu i bogatstvu“, izjavio je Andi Oldam, direktor sajta Quidco koji je tražio istraživanje.

Među statusnim simbolima nalaze se i skupa odeća, skupoceni satovi i modni dodaci kompanija kao što su Prada, Luj Viton i Roleks.

Pogledajte kompletnu listu današnjih statusnih simbola:

- Luksuzni odmor na nekoj egzotičnoj lokaciji
- Televizor dijagonale 50 inča
- Smartfon
- iPad ili neki drugi tablet
- Automobil koji prave Mercedes, Ferari ili Porše
- Supoceni sat sa znakom Roleksa, Tag Hojera, Kartijea ili Omege
- Putovanje u prvoj klasi
- Pradina torba
- Kabriolet
- Dva ili više automobila
- Čistačica
- Poznavanje vina
- Personalizovane registarske table automobila
- Često korišćenje taksija - Foto: Image courtesy of m_bartosch / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: