Gore ulice Sarajeva; Skandiranje Hrvatima uz vatromet i petarde VIDEO

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva pošto je u izvođenju penala savladala Brazil sa 4:2, a pobeda "Vatrenih" slavi se i na ulicama Sarajeva.

Izvor: B92

Petak, 09.12.2022.

20:01

Gore ulice Sarajeva; Skandiranje Hrvatima uz vatromet i petarde VIDEO
Foto: YORIK/Shutterstock

Posle dramatičnog izvođenja jedanaesteraca, nekoliko minuta nakon velike pobede, na ulicama Sarajeva se video vatromet i čule su se petarde, ali i skandiranje hrvatskim fudbalerima.

Nema sumnje da će veliko slavlje biti održano i u drugim bh. gradovima, a još jednom se potvrdilo sa koliko pažnje se prati Hrvatska reprezentacija. Podsetimo, za Hrvatsku su pogodili Vlašić, Majer, Modrić i Oršić u izvođenju penala. Udarac Rodriga odbranio je Livaković, precizan je bio Kazemiro koji je pogodio, iako je golman Hrvatske bio blizu da mu odbrani udarac, pogodio je i Pedro, a onda Markinjos pogodio stativu i Hrvatska se senzacionalno plasirala u polufinale Svetskog prvenstva.

Hrvatska će u polufinalu Svetskog prvenstva igrati protiv pobednika večerašnjeg duela između Argentine i Holandije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: