Glumac "Škole roka": "Poricao sam da sam gej celog života"

Zvezda filma "Škola roka" Brajan Falduto otkrio je da se godinama borio da kaže da je homoseksualne orijentacije nakon što se pojavio u ovom hit-filmu.

Izvor: B92

Nedelja, 13.06.2021.

13:51

Glumac
Foto: Profimedia

Glumac, koji je tumačio Bilija u filmu iz 2003. godine, priznao je da nije mogao da kaže javnosti da je gej ​​sve do poslednje godine na univerzitetu i na kraju je internalizovao homofobije koju je doživeo dok je bio u školi.

Govoreći u jednom podkastu, 29-godišnjak je objasnio: "Nisam rekao da sam gej sve do završne godine fakulteta. Toliko sam poricao."

"Kad sam išao u peti razred, izašao je ovaj film, nazvali su me gejem, a neko je rekao, 'To nije u redu', pa sam rekao: 'U redu, nisam gej". Rekao je da je ta misao često dolazila, pa da je poricao pre nego što je uopšte stekao predstavu o čemu se radi.

Poginuo Kevin Klark; Džek Blek: "Očajan sam"


"Dakle, dok sam shvatio da sam potencijalno gej, u osnovi sam već bio homofobičan prema sebi", priznao je Falduto.

A onda je rekao da je upoznao na fakultetu upoznao mnogo gej osoba i shvatio da su sjajni.

Falduto kaže da veruje da je činjenica da se autovao u kasnijoj fazi života možda razlog zašto je odlučio da postane lajfkouč i pomogne onima koji se suočavaju sa istim problemima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: