Microsoft će ove godine lansirati Office 2016

Windows 10 dolazi sa ugrađenom, touch verzijom Office paketa, koji će raditi i na smartfonima sa novim operativnim sistemom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 23.01.2015.

19:41

Default images
blogs.office.com

Ali, Microsoft radi i na novoj verziji svog produktivnog paketa za PC i standardnu upotrebu preko tastature i miša.

Kompanija je potvrdila da će Office 2016 biti lansiran u drugoj polovini ove godine, verovatno nedugo nakon lansiranja Windowsa 10 i touch verzije poslovnog paketa. Za sada je poznato malo detalja, a više će biti obelodanjeno u narednim mesecima.

Windows 10 će doći sa preinstaliranom verzijom Office-a, koja će se isporučivati kao univerzalna aplikacija za desktop uređaje, tablete i smartfone. Office za Windows 10 će biti dostupan u Technical Preview buildovima operativnog sistema u narednim nedeljama, dok će generalna dostupnost biti objavljena kasnije ove godine.

Naravno, kako se Office 2016 isporučuje uz Windows 10, paket ovih poslovnih aplikacija će biti potpuno besplatan.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: