Tehnopolis

Petak, 24.10.2014.

21:32

Microsoft Lumia: Ovako će izgledati brending telefona

Microsoft je i zvanično zamenio Nokia brending sa Microsoft Lumia brendingom na svojim Windows Phone uređajima.

Izvor: The Verge

Default images

Softverski gigant se raduje skorom otkrivanju Microsoft Lumia uređaja, a kako je sajt The Verge početkom ove nedelje otkrio, svi postojeći sajtovi i nalozi na društvenim mrežama sa Nokia brendingom takođe će u narendom periodu biti apdejtovani.

Microsoft je takođe otkrio da će koristiti kompanijino ime na prednjoj i zadnjoj strani Lumia uređaja.

I dok će Lumia uređaji u potpunosti ostati bez Nokia brenda, Microsoft i dalje ima desetogodišnju licencu da koristi Nokia brend na bazičnim telefonima.

„Microsoft će nastaviti da prodaje budžet uređaje sa Nokia brendingom, kao što je model Nokia 130“, stoji u izjavi kompanije.

Međutim, još nije poznato koliko će ovih uređaja biti u opticaju s obzirom na to da Microsoft gasi veliki broj Nokia telefona u korist Windows Phonea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: