Funkcija koja je prvobitno predstavljena oktobra 2010. godine od sada uključuje i informacije o prethodnim imenima koja ste koristili, ako ste menjali ime, sve zahteve za prijateljstvom koje ste dobijali i IP adrese sa kojih ste se logovali.
Download your information omogućiće vam da preuzmete kopiju svih svojih fotografija, postova, poruka, lista prijatelja i četova, a sada je obogaćena novim mogućnostima koja će postupno biti omogućavane korisnicima širom sveta.
Do ove opcije dolazite klikom na
Account Settings (padajući meni desno od Home taba), a zatim klik na
Download a copy.
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja,
stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.
Komentari 18
Pogledaj komentare