Velika "racija" u video-igri: Zabranjen pristup za 60.000 varalica

Jedna od najpopularnijih video-igara kompanije Activision, Call of Duty: Warzone, od samog početka ima problema sa varalicama.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 04.02.2021.

09:20

Velika
Foto: depositphotos/Gorodenkoff

U najnovijem talasu "banovanja", odnosno zabranjivanja igračima da učestvuju, oko 60.000 ljudi ostalo je bez prilike da igra CoD: Warzone.

Sveukupno, od kako je video-igra izašla, zabranjen je pristup za skoro 500.000 igrača. Activision sprovodi stalne kontrole, koristeći sve jače softvere protiv varalica. Kako su više puta naglasili, dobro su im poznate sve slabosti i trude se da "zakrpe rupe", piše na zvaničnoj internet-stranici.

Uskoro bi za CoD:Warzone trebalo da stigne veliko ažuriranje, kojim bi se kontrola varalica još više pooštrila, a očekujemo i novu mapu, inspirisanu CoD: Black Ops Cold War video-igrom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: