PlayStation 4, 50 miliona puta

Sony ima čak 50 miliona razloga za slavlje, jer su u najnovijem izveštaju objavili da su do sada prodali upravo toliko Playstation 4 konzola.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 09.12.2016.

10:48

PlayStation 4, 50 miliona puta
Foto: Gettyimages

Presek je urađen 6. decembra, a samo u poslednjih 6 meseci zabeleža je prodaja 10 miliona primeraka, a taj podatak uključuje i nedavno objavljenu Playstation 4 Pro konzolu. Iz Sonyja kažu da im je protekla praznična sezona jako pomogla u tome i da su tokom nedelje ”crnog petka” prodali više konzola nego ikada. Sa softverske strane su takođe veliki brojevi. Do sada je prodato gotovo 370 miliona igara za PS4, što u radnjama, što digitalno putem Playstation Store.

Naravno, prava udarna sezona tek predstoji krajem decembra kada će sigurno biti primetan skok prodaje svih konzola, igara i prateće opreme, a u januaru možemo da očekujemo izveštaj posle tog ”stampeda”.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: