Prvi BlackBerry Android telefon će biti model niže klase

Kompanija BlackBerry uskoro bi trebala da počne da proizvodi Android telefone.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 20.06.2015.

12:44

Default images
Ilustracija (Foto: Beta / AP Photo/Bebeto Matthews)

Postoje različiti izveštaji o ovim telefonima, a jedan od njih govori o telefonu kodnog imena Venice. Ovo je telefon koji se očekuje u novembru sa high-end hardverom i izborom BlackBerry 10 OS ili Android Lollipop operativnog sistema.

Sa druge strane, tu je i telefon kodnog imena Prague, ali u ovom slučaju radi se o modelu niže klase. Telefon dizajnom podseća na Sony Z3, i po svemu sudeći, ovo će biti kandidat za novu BlackBerry seriju telefona.

Podsetimo, govori se da bi i Passport trebao da dobije svoju Android varijantu. U ovom trenutku je najveće pitanje zašto BlackBerry ulazi na Android tržište sa low-end modelom? Odgovor verovatno najviše ležu u činjenici da je tržište više klase i više nego zasićeno.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: