GTA V za "nove" konzole stiže 18. novembra a za PC 2015.

Playstation 4 i Xbox one verzije Grand Theft Auto 5 igre će biti lansirane 18. novembra, prema navodima Rockstara. Međutim, PC verzija igre neće biti dostupna pre naredne godine, a pojaviće se 27. januara 2015.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 13.09.2014.

10:50

Default images

Rockstar obećava da će GTA5 doneti veća vizuelna i tehnička poboljšanja, uključujući nova oružja, vozila i aktivnosti (poput fotografija životinjdkog sveta). Biće prisutno više životinja, gušći saobraćaj, vremenski efekti, a biće poboljšan vizuelni prikaz oštećenja i lišća.

Od ranije znamo da će radio stanice u igri biti poboljšane, a biće dodato 100 novih pesama i DJ miksova. Igrači koji prednaruče igru dobijaju milion dolara in-game novca, koje mogu da potroše na GTA5 ili Grand Theft Auto Online. Kada smo već kod GTA Online, multiplejer sekcija podržava do 30 igrača na PS4 i Xbox One.

Izvor: Benchmark/Eurogamer

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: