Sprema se PlayStation 5 od 20 kilograma zlata FOTO

Ruska kompanija Caviar planira da kreira najskuplju PlayStation 5 konzolu na svetu, a ističe se da će sistem biti kreiran korišćenjem 20 kilograma zlata.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 30.12.2020.

09:00

Default images

Pored prilagođene PlayStation 5 konzole, sistem će činiti i dva "Golden Rock" DualSense gamepada, koji će koristiti krokodilsku kožu i zlatne dodatke kako bi gamepadovi nudili luksuzan izgled i utisak.

Caviarov PlayStation 5 će biti kreiran korišćenjem osam ploča 18-karatnog zlata, koje će biti formirane pomoću tehnika juvelira iz Rusije, kako bi se prilagođenoj PS5 konzoli dala jedinstvena geometrija i ekskluzivna estetika.

Ukoliko se uzme aktuelna cena zlata, kao i veštine i umetnički rad koji ulaze u kreiranje ovako velikog juvelirskog proizvoda, kreirani sistem bi mogao koštati preko milion dolara, prenosi Benchmark.

Caviar će kreirati samo jednu Gold Edition PlayStation 5 konzolu, čineći je unikatnim proizvodom koji će biti dostupan kompanijinim najbogatijim mušterijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: