Tehnopolis

Utorak, 03.05.2016.

10:24

CoD: Infinite Warfare zvanično najavljen i ima već dva trejlera

Activision je stao na kraj glasinama koje su kružile Internetom poslednjih nekoliko dana i zvanično je najavio Call of Duty: Infinite Warfare.

Izvor: theverge.com

CoD: Infinite Warfare zvanično najavljen i ima već dva trejlera
Foto: YouTube Screenshot

Da, Call of Duty odlazi u svemir, posle već poprilično futurističkog izleta sa Black Ops 3. To uključuje futurističko naoružanje, borbe u bestežinskom stanju, ali i bitke svemirskim brodovima. Na igri radi Infinity Ward, a iz Activisiona obećavaju poznato bombastično singleplayer iskustvo sa velikim scenama bitaka i imerzivnim pripovedanjem ratne priče, tojest da će vam se likovi unositi u lice kada treba nešto važno da vam kažu.

Objavili su i prvi trejler koji, naravno, ima licenciranu muziku. Ovoga puta nisu u pitanju ni Eminem ni Linkin park već David Bowie i vrlo odgovarajuća pesma Space Oddity (doduše cover verzija). Glavni protivnici u igri biće vam Sttlement Defense Front koji su predstavljeni u nešto drugačijem trejleru. Ukoliko pauzirate video između sedme i osme sekunde primetićete reči Nuk3town offline (Nuk3town je mapa iz prošlogodišnjeg Black Ops 3), a trenutak pre toga bljesne screenshot sa istoimene mape koja je nedavno blago izmenjena. Ovo je neobično jer se do sada nisu mešale Treyarch i Infinity Ward CoD igre tako da možda bude neka kolaboraciju u budućnosti. Activision je potvrdio i da igra izlazi 4. novembra, za PC i konzole Playstation 4 i Xbox One. Za iste platforme pojaviće se i remasterovani Call of Duty 4: Modern Warfare koji dolazi kao preorder bonus u Legacy i Digital Deluxe izdanjima.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: